Skegrie Farmers 2010

Till en början, god fortsättning önskar ledningen!

Året 2010 kommer för Farmers del att bli otroligt spännande. Vi har väldigt många bollar i luften och förhoppningsvis kommer detta bli det tveklöst bästa året någonsin!

Projekt 2010:

Tätare blogguppdateringar
Jag och Pontus kommer att driva bloggen och vi kommer att uppdatera den oftare än i fjol. Detta för att det skall bli en intressantare läsning samt för att försöka dra in snabba cash till föreningen. Självklart finns vi också på facebook där ni kan följa oss, ansvarig för fansidan är Philip Mauritz Kristian Persson #41.

Ny arena
En tråkig nyhet för Farmers och hela Skegrie är att skolan vi tränat på innan har noll förståelse för oss och tar ett beslut helt utan förvarning att dela vår plan i 2 delar och bygga om den ena halvan till en bandyplan. De tog vår dröm med att bygga en minisarg runt om och få fasta mål, men de gjorde det i babysize. Det tråkiga är att nu är hela planen oanvändbar och detta är katastrof!

Vad ska vi då göra åt detta? Jo, imorgon (Torsdagen den 4/2) skall Jag och Pontus träffa kommunalråd Ulf Bingsgård (m) och diskutera Farmers framtid. Självklart har vi en del lösningar men det är ju alltid en kostnadsfråga och det återstå att se vad som kommer att ske imorgon. Självklart uppdateras bloggen direkt efter mötet imorgon.

Andra upplagan av Skegrie Open
Till sommaren kommer vi att köra igång ännu en turnering och hoppas på mycket nytt folk men även att våra trogna medspelare från Trelleborg hittar ut i byn.

Årliga shoppingdagen på Söderbergs sport
Under försäsongen kommer vi att bege oss till Hököpinge och Söderbergs Sport för att uppdatera våra inlines, kullager, hjul och kullagerolja! Detta kommer att bli otroligt skoj och vi får hoppas på ett lika givande besök som i fjol (2 timmar och god rabatt).

Ökade donationer
Vi på farmers hade verkligen uppskattat om ni hade velat hjälpa oss att fylla på lagkassan genom att kolla in blogginlägget "Zanox" där står precis vad man skall göra, För varje medlem som vi rekryterar bidrar ni 30 kronor tlll Farmers som kommer att gå till nya målvaktsprylar och vem vet, kanske till en ny arena. Det är 100% kostnadsfritt och tar max 3 minuter av er tid.

Ny utrustning
Vi har även sänt ut våra två sundselever på spaning. Martin göra allt han kan för att förse klubben med nya målvaktsprylar. PP skall även gå igenom "arnes berömda gömmor" och se vad vi kan få tag på där.

Nya matchtröjor
Vår logtyp- och designansvarige Phille J skall under försäsongen ta fram förslag på nya matchtröjor med vår grymt snygga logotyp tryckt på. Detta är något vi alla i Farmers ser fram emot.

Styrelse-/Spelarmöte
I början på mars kommer Farmers att ha möte med samtliga medlemmar närvarande. Där kommer vi gå igenom vad som kommer att ske under 2010.

Bättre arenaansvariga
Våra kvastare under förstakvastaren "Morands" ledning kommer att förses med nya och bättre kvastar. Då de fyllt 9 under 2009 kommer deras kvasttag vara bättre och längre under denna säsong.

Försöka fixa ett motståndarlag i Trelleborg
Vi söker ett motståndarlag i trelleborg med spelare födda 95-91. Detta hade varit underbart skoj även om det bara blev en eller två matcher.

Uppdatering klubbmedlemmar

Målvakter:
Philip Malmqvist
Andreas Vuris
Robin Fredriksen (ny reservmålvakt från danska streethockeyligan, SHL)

Utespelare:
Simon Persson (c)
Pontus Österlund (a)
Oskar Persson (a)
Pelle Cöster Ahl
Philip Persson
Philip Jeppsson
Martin Persson

Farmers scoutning 2009 fungerade underbart och vi har hittat 3 stycken mycket lovande lirare som alla tre nu tillhör klubben, premiär 2010? vem vet? Alla tre gör mycket bra ifrån sig på träningarna

SHL draften 2009 (födda 95):
Oskar Mårtensson
Harry Gudmundsson
Jesper Persson

SHL draften 2008 (födda 03)
Jens WäggIN

Med  detta vill jag bara säga att 2010 kommer bli grymt, riktigt grymt!

MVH Manager Persson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0