Burlöv Stars RHC vs. Skegrie Farmers

Dagen började med att vi så småning om var samlade och hade packat färdigt bilen vid klockan 15:00 och alla var spända för match! Klockan 15:11 begav sig vår lagbuss mot Arlöv och Rapsvägen, där våra motståndare Stars väntade på oss.
Vi började med att snacka lite skit när vi kom dit och gick igenom reglerna. observera att de sa inga tacklingar.
Sedan vid 16:40 drog matchen igång.

Första perioden kände vi lite på varandra men efter bra skytte av OESTERLUND så ledde vi matchen med 0-2 ganska så dirr. Perioden vann vi totalt och även Viking fick öppna målskyttet denna period. I målet denna perioden stog Buris som öppnar med att hålla nollan i första, vilket betydde mycket för självförtroendet.

Andra perioden började Burlöv på tårna dirr och öppnade sitt målskytte, detta svarade vi med såklart med mål av Bridwell.
Vi gjorde vart annat mål och när ställningen blev 4-6 till Farmers och spelet var på topp började Burlövspelarna halka efter.
Efter 5 raka mål av Farmers så var ställningen 4-11 och humöret hos Burlövspelarna sjönk rejält. Efter en del mycket fula tacklingar från diverse Burlövspelare kändes det knappt roligt längre. Andra perioden slutar 4-11 och i periodpausen tar kaptenerna ett snack med domaren om Burlövs beteende som "Putte" (Lagkapten Burlöv Stars) bad om ursäkt för, han tog tag i det och snackade med grabbarna och när tredje perioden började så lugnade Burlövspelarna ner sig. Buris stod i mål denna perioden och det gjorde han väldigt bra.

Tredje perioden öppnar vi starkt och den slutar med att vi gör 7 mål till, alla öppnade målskyttet utom Thoresen men den dagen kommer. Denna perioden står Ledarn i mål och gör många bra räddningar men släpper in 4 mål som gör att matchresultatet blev 8-18 till Skegrie Farmers

Plastade bollar på vägen in till Arlöv... DIRR!

1. Idiot   2. Fakesmile   3. Nackspärr

The Joker behind the Wheel.

Målskyttet öppnade faktiskt idag, men det blev bortdömt för att vår målvakt blockerade bollen 1 minut innan? Vi fattade inte det iheller.

Buris och Bridwell i Periodpaus 2, mycket bra insats av Buris första två perioderna.

Samling inför tredje perioden.

Grymt försvarspel var nycklen... not! Anfallspelet briljerade!

Ett stort tack till våra trogna supporters Kiki och Jocke som droppade in efter en inköpsdag på IKEA.
Efter matchen firade vi med att åka till MC Donalds och äta "god mat", men med väldigt trevligt sällskap.
Tack för denna dagen Burlöv och även kära lagkamrater, detta var startskottet på vår internationella karriär!
MVH #31 Bridwell

Ryggbiff

Idag smäller det

Matchtröjor

Nu är det officiellt

Nu är äntligen våra matchtröjor klara hos tryckeriet och redo för matchen mot Burlöv Stars på Söndag.
Matchen kommer att äga rum i Arlöv (Rapsvägen) och starta klockan 17:00 för de som är sugna på att heja fram oss.
På lördag är det träning klockan 16:00 då vi också kommer att ta nya lagbilder och nya enskilda bilder.
Emma och Sara Gudmundsson kommer att stå för fotograferingen och ett stort tack till dem.

MVH Manager Skegrie Farmers

Skegrie Farmers vs. Burlöv Stars

NU är det officiellt!

Söndagen den 17/8 klockan 17:00 smäller det!
Matchen kommer att spelas med regler som är en blandning mellan Hockey och Innebandy och vara i 3x20 minuter.
Vi ser fram emot matchen och hoppas på att så många som möjligt kommer att komma dit, med tanke på att vi får ta med oss hur många fans vi vill.